Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (2.81 secunde)
Iliescu: Nu eu am fost inventatorul Revolutiei Romane Ion Iliescu a declarat ca nu este responsabil de evenimentele din 89 si ca nu a inventat el revolutia. ... Ion Iliescu a rememorat momentul in care ainceput Revolutia din 89, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv.
Ion Iliescu: "I-am spus cu simpatie carlan naravas, dar Ponta dovedeste si maturitate" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca i-ar fi spus cu simpatie "carlan naravas" lui Victor Ponta pentru temperamentul vulcanic pe care il are, dar acum acesta dovedeste si maturitate.
Ion Iliescu: ... cale" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru gandul că ... Ion Iliescu a precizat ca problema se va rezolva pe care constitutionala, suspendarea presedintelui Traian Basescu fiind o solutie.
JURNALUL NATIONAL - Ion Iliescu: Refuz sa primesc lectii de la oameni care cred ca si-au cumparat un partid Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, transmite o scrisoare deschisa membrilor si simpatizantilor PSD.
Am gasit prin presa centrala stenograma discursului tinut de Ion Iliescu la sedinta Biroului Executiv al PSD.
cum mai putea veni Iliescu la sefia partidului daca Nastase nu pleca la Cotroceni? ... Absorbit de luptele interne, purtate prin culise, pentru blocarea accesului lui Ion Iliescu la sefia partidului si pentru impartirea principalelor fotolii, PSD nu mai avea timp pentru alte griji.
cum mai putea veni Iliescu la sefia partidului daca Nastase nu pleca la Cotroceni? ... Absorbit de luptele interne, purtate prin culise, pentru blocarea accesului lui Ion Iliescu la sefia partidului si pentru impartirea principalelor fotolii, PSD nu mai avea timp pentru alte griji.
Fondatorii - Ion Iliescu si Petre Roman - nu se grabesc sa ne ofere amanuntele impuse nu numai de norma democratica a transparentei, dar si de cerintele eficientei.
Ion Iliescu implineste astazi 93 de ani.
El pare insa putin speriat de ceea ce se intampla si, pentru calmarea spiritelor, i-a cerut ajutorul lui Ion Iliescu. ... Iliescu vrea ca Nastase sa ramana ßi Ion Iliescu pune umarul la calmarea spiritelor in partidul pe care l-a fondat.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
Iliescu despre Ponta: S-a descurcat bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Iliescu, despre Ponta:
Ceea au afirmat foarte multi social-democrati in mai multe randuri a afirmat si Ion Iliescu. ... Presedintele de onoare al PSD, l-am numit pe Ion Ilescu, crede ca functia de premier pentru edilul Klaus Johannis este o solutie de moment, situatia schimbandu-se radical dupa alegerile prezidentiale.
Intalnire la varful social-democratilor pentru a vedea daca Geoana si Toma mai "continua" in PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa BPN, ca, impreuna cu Adrian Nastase si cu Ion Iliescu, se va intalni saptamana viitoare cu Mircea Geoana si cu Ion Toma pentru a vedea daca acestia mai "continua" in PSD, potrivit Mediafax.
de evidente (re)poziţionări doctrinare. ... Relaţiile sale apropiate cu Ion Iliescu sint foarte bine cunoscute iar ideea creării unui partid condus din umbră
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
Senatorul Ion Iliescu a declarat ieri ca nu-si va da demisia din partid. Iliescu a sustinut totodata ca s-a creat o diversiune atat din interiorul, cat si din exteriorul PSD privind demisia lui din partid.
Si nu singur, ci impreuna cu omul alaturi de care a cladit practic Romania in care traim, Ion Iliescu. ... Primul care a raspuns chemarii lui Roman a fost chiar vechiul sau prieten, Ion Iliescu. ... Petre Roman a dezvaluit ieri, in exclusivitate pentru "Replica", planurile noii aliante Roman- Iliescu.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
El a mai spus ca, indiferent ce s-ar intampla la Congresul din 10 decembrie, "Sorin Oprescu ramane prietenul si colegul" sau, iar pe Iliescu il va apara de atacurile unora dintre pesedisti.
google-analytics.com